Eladó lakások

Arborétum lakókert

 

"Közel mindenhez, de legközelebb a természethez..."

 

Szombathely HERÉNY Szabadnép utca 42. szám alatt zöldövezeti lakópark épül. 
A 6 lakásos sorház kb. 120 m2 hasznos alapterületű lakásegységek készülnek.
Minden lakás önálló használatú telekrésszel egy garázzsal és egy parkolóval készült.

 

Szombathely, Herény városrészen, az Arborétum mögött, csendes kertvárosi környezetben, kétszer három egységből álló korszerű láncház épül, önálló kertkapcsolattal, garázzsal, fedett terasszal!

Egri Balázs építészmérnök által megálmodott, jó minőségű, kitűnően megtervezett, alacsony fenntartási költséggel üzemeltethető lakások, melyek a Tender Kft. kivitelezésében készülnek.

Elhelyezkedés:

  • Csendes, természet közeli környezet
  • Kitűnően megközelíthető gépkocsival (87, 89-es főutak Szombathely – körgyűrű északi része mindössze párszáz méterre)
  • Autóbuszmegálló 500 méterre
  • Kerékpárral a belváros 20 perc
  • 2000 méteren belül bevásárló központok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, posta, stb.

 

Hasonló projektekhez előzetes jelentkezőket, érdeklődőket várunk! Vegy fel velünk a kapcsolatot a linkre kattintva!

Az értékesítési tájékoztató a Letöltések menüpontban elérhető.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató

Tudnivalók az építőipari kivitelezésről

 

Szombathely, Szabadnép u. 42. 2x3 lakásos épületegységek értékesítése

 

Miért válassza eladó házainkat?


Az emberek különböző okok miatt költöznek. Ez lehet egy baba érkezése, mikor már kicsi a lakás, vagy egyszerűen csak nagyobbat szeretnénk, esetleg pont hogy kisebb lakásba költöznénk, szeretnénk kertet, saját garázst, vagy már meguntuk a társasházi életet.
Cégünk számos eladó lakással foglalkozik, melyeket szakembereink terveztek és kiviteleztek. Nem csupán családi és társasházak építését vállaljuk, megrendelésre különböző irodaházak, gyárépületek, iskolák, iskolák kivitelezésével is foglalkozunk.
Több évtized tapasztalata áll mögöttünk, illetve csapatunk minden tagja komoly szakértelemmel rendelkezik, így biztosíthatjuk Önt a minőségi munkavégzésről. Mindez garantálja a funkcionálisan és esztétikai szempontokból is igényes kivitelezésű eladó lakásokat. Az eladásra kínált lakások korszerű megoldásokkal készültek, és maximálisan eleget tesznek a modern kor szülte elvárásoknak.
A legjobb és legbiztosabb fűtés, ha nem kell fűteni, vagy csak nagyon kicsi mértékben. Hogyan lehet ezt elérni?! Megfelelő vastagságú hőszigeteléssel! 


A lakások vásárlásánál ne a fűtési módokat tekintse fő szempontnak, hanem a szigetelések vastagságát. A mérlegelésnél ezt kell összehasonlítani!
Az újrahasznosítható energia csak nagyon hosszú idő alatt térül meg. Nincsenek hosszú távú tapasztalatok a megfelelőségről, karbantartási igényekről, garanciától. Nem véletlen, hogy Németországban is visszaesett a napelemek forgalma, pedig az egyik legkorszerűbb és legzöldebb energiatermelési mód, mert nem kíván külön puffer tárolókat, mert az EON  vállalja a tárolást a saját rendszerén. Levegőkazán alkalmazásánál több esetben azt veszik észre, hogy árammal fűtenek, amelynek kedvezményes tarifája ("H" tarifa) csak az év téli részében áll rendelkezésre, hol van akkor a nyári melegvíz termelése és annak költsége. Napkollektor csak nyáron megoldás. végül oda jutunk, hogy jobb ha szigetelünk! 
Természetesen nem zárkózunk e az újrahasznosított energia felhasználástól és leendő vásárlóinkkal szívesen egyeztetünk erről is, amennyiben kívánják úgy lehetőség van azok alkalmazására, persze az a tervek részleges újragondolását jelenti, amelyben Egri Balázs okl. építészmérnök, ügyvezető, nemzetközi minősített passzívház tervező készséggel áll rendelkezésükre.
Lakásaink a 30-as Porothem K fallal együtt számolva 7+18 cm-es, azaz  25 cm-es szigeteléssel vannak ellátva, a födém, a padló és a nyílászárók is kiemelkedő hőszigetelésűek! Ilyen hőszigetelésnél, olyan kicsi a ház hővesztesége, hogy ezért maradtunk a jól kipróbált egyedi gázfűtési módnál, amely jól szabályozható, kipróbált és a szükséges mértékben használható!
Keressen minket bizalommal eladó lakásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

 

Mire figyeljünk lakásvásárlás során?


Van néhány dolog, melyeket érdemes szem előtt tartani, ha szeretnénk megtalálni álmaink otthonát. Ha vásárlás után ébredünk rá, hogy mégsem a legmegfelelőbb lakást választottuk, ezt a döntést nehezen tudjuk visszafordítani, ezért kerüljük el a kompromisszumokat, legyünk körültekintőek és alaposak.
Először is fontos meghatározni, hogy milyen célból szeretnénk lakást vásárolni, vagy mi indokolja, hogy lecseréljük eddigi lakásunkat. Ezek a célok a legtöbbször egyértelműek, de hosszú távra is gondolnunk kell. Azt is számba kell venni, milyen lakást szeretnénk, napjainkban igen népszerűek az ingatlanpiacon az új építésű lakások, melyek számos előnnyel bírnak.
Az épülő lakásaink Szombathely északi részén Herényben a Szabadnép utcában, az arborétum északi oldalán találhatóak, ahol leginkább vonzó a lakásokhoz tartozó kicsi telek, iparmentes zöldövezet, kisvárosias, családi házas beépítés, tiszta levegő és a csend. Reális áron érhetőek el korszerű és nagyon jól szigetelt családi lakóházak.
Ugyanakkor a helyszínről könnyen elérhető a Szombathely körüli körgyűrű és a körgyűrűn elhelyezkedő bevásárlóközpontok, Metro stb. A helyszínről egy kisebb kerékpártúra, de gyalog sincs messze a város központja és a sportcsarnok és egyéb kulturális létesítmények. 
A lakások a Herényi városrészen  találhatóak óvoda, iskolába és egy kis hídon a Gyöngyös patakon átkelve elérhető Herény központja a Béke tér, itt található  a buszmegálló, ahonnan könnyen elérhető e város többi része.
Ha Szombathelyen keres ingatlant, tekintse meg weboldalunk bővebb információit eladó lakásainkkal kapcsolatban!


 

 

Érdeklődni: TENDER KFT irodájában 9700 Szombathely Szófia u. 20. alatt. 
Telefon: Pusker Ferenc 30/ 9463-248 és Bognár Zoltán 30 /9563-247
Megosztás

Elérhetőségek

Tender Kft.

9700 Szombathely,
Szófia u. 20.
Telefon: 94/513-400
Tender Kft. - Magyar